Urgo Wratten Resistent Stylo 2ml

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

URGO Resistente wratten is klaar voor gebruik. Het is een veilige, innovatieve en praktische methode om thuis de hardnekkigste wratten te elimineren. Met zijn precisiepen en zijn lichte blauwachtige sluier kan de wrat precies bedekt worden zonder dat de gezonde huid eromheen wordt geraakt. De pen met inkeping maakt het bovendien mogelijk om de juiste dosis van het product af te leveren en de hardnekkigste wratten te elimineren met slechts één toepassing per dag gedurende één week.

Gebruik
  1. Verwijder de veiligheidsseal en de dop van de pen. Houd de pen verticaal met de borstel naar beneden gericht.
  2. Als u aan de top van de pen draai, zult u bij elke draai een klik horen. Als u de pen voor het eerst gebruikt, draai dan een aantal keer aan de top van de pen om de vloeistof af te geven. De vloeistof heeft een blauwe kleur en is dus goed te zien op de witte borstel. Zodra de vloeistof zichtbaar is kunt u de wrat behandelen.
  3. Voor elke volgende aanbrenging draait u slechts 3 klikken met de top van de pen. Dat zal de juiste hoeveelheid vloeistof afgeven om aan te brengen op de wrat.
  4. Breng de vloeistof rechtstreek aan op de wrat. Strijk maar 1 keer met de borstel over de volledige wrat. Breng de vloeistof slechts eenmaal per dag aan gedurende 7 achtereenvolgende dagen.
  5. Laat de vloeistof 10 minutes drogen. Was uw handen niet en stel de behandelde zone niet bloot aan water tot de vloeistof 10 minuten gedroogd is.
  6. Borstel afspoelen na gebruik met water.
  7. Afhankelijk van de grootte de wrat, zal de wrat na enkele dagen of weken na stopzetting van de behandeling verwijden
  8. Als de wrat niet verdwijnt, dan mag de behandeling maximaal 4 keer herhaald worden, met en interval van minimaal 7 dagen tussen elke behandeling
  9. Als de wrat na de 4e keer nog niet verdwenen is, raadpleeg dan een arts
Gegevens
CNK3562147
FabrikantenUrgo
MerkenUrgo
Breedte32 mm
Lengte63 mm
Diepte198 mm