Nexcare 3m Active Tape 2,54cmx4,57m 1

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Je leidt een actief leven en wilt niet middenin je sport- of werkactiviteiten moeten stoppen vanwege een vervelende blaar op je hand of voet. Wees voorbereid met Nexcare™ Active tape. De nieuwe Nexcare™ Active tape is ontworpen om te helpen beschermen en om blaren te voorkomen.Het zachte materiaal beschermt de huid tegen wrijving, zodat je zonder angst je dagelijkse activiteiten kunt uitvoeren. De tape kan ook eenvoudig worden aangebracht en kan met de hand op maat worden gescheurd. De tape kan op diverse lichaamsdelen worden aangebracht, zoals de handen, voeten, enkels, ellenbogen of delicate lichaamsdelen. De tape past zich aan het lichaam aan en blijft zelfs op een natte of bezwete huid zitten.

Samenstelling

Hypoallergeen, zonder natuurrubber (latex)

Indicatie

De nieuwe Nexcare™ Active tape is ontworpen om te helpen beschermen en om blaren te voorkomen.

Gegevens
CNK3936218
Fabrikanten3M Belgium
Merken3M, Nexcare
Breedte67 mm
Lengte27 mm
Diepte107 mm