Nuxe Nuxuriance Ultra Oog-lipcont. A/veroud. 15ml

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Deze voor de oog- en lipcontour totale anti-ageing met biflorale cellen® van saffraan en bougainvillea werkt in op de rimpels, de verslapping van de huid, wallen en kringen. De contour van de ogen en de lippen wordt glad en ontspannen. Rimpels vervagen.

Gebruik

Breng de oog- en lipcontour totale anti-ageing Nuxuriance® Ultra 's ochtends en/of 's avonds aan op de oog- en lipcontour.1. Verdeel een kleine hoeveelheid uit de pompflacon over de middelvingers van elke hand. 2. Strijk de onderste en bovenste oogleden met de middelvinger glad, van de binnenkant naar de buitenkant van het oog toe, en druk gedurende 3 seconden naar boven op de slapen. Herhaal 3 keer. 3. Knijp tegelijk in de twee wenkbrauwen. Herhaal de beweging van de binnenkant van het oog naar buiten toe. Herhaal 3 keer. 4. Ga met de middelvinger over de onder- en bovenkant van de lippen, eerst in de ene en dan in de andere richting. Trek de mondhoeken naar boven en druk er 3 seconden op. Herhaal 3 keer.

Samenstelling

Bevat ten minste 94% natuurlijke ingrediënten (waaronder biflorale cellen® van saffraan en bougainvillea en plantaardige cafeïne). Zonder parabenen.Specifiek parfum voor de gevoelige zone van de oog- en lipcontour.

Indicatie

Oog- en lipcontour totale anti-ageing alle huidtypes

Gegevens
CNK3356987
FabrikantenNuxe
MerkenNuxe