Oenobiol Kracht & Vitaliteit Caps 3x60

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Oenobiol Kracht en Vitaliteit werkt van binnenuit * voor sterke haren en nagels, vol vitaliteit. De nieuwe formule bestaat uit keratine, L-cystine, bosbes extract, 6 B-vitamines en mineralen.
Keratine is het belangrijkste eiwit in haar en nagels en is belangrijk voor de weerstand ervan. Het is samengesteld uit zwavelaminozuren, waaronder cysteïne en cystine. Vitamine B6 draagt ​​bij aan de normale synthese van cysteïne. De formule is ook optimaal gedoseerd in voedingsstoffen. Het bevat bosbessenextract, dat bijdraagt ​​aan de microcirculatie van de hoofdhuid, en biotine, dat helpt bij het behoud van normaal haar.
Zink* draagt ​​bij aan de normale synthese van eiwitten, waaronder keratine, en helpt bij het behoud van normaal haar en nagels. De formule zorgt voor het behoud van sterke haren en nagels, vol vitaliteit en stralend van gezondheid*.
Oenobiol Kracht en Vitaliteit helpt haar en nagels te sublimeren.
Vind de voorwaarden van ons spaarprogramma op oenobiol.com: Krijg 1 gratis product bij aankoop van 5 producten.

Gebruik

Neem 2 tabletten per dag tijdens de maaltijd, gedurende 3 maanden

Samenstelling

Samenstelling per 2 tabletten (RI*)
Keratine 20 mg
L-Cystine 400 mg
Bosbes extract 10 mg
Vitamine B8 65 µg 130%*
Zink 13 mg 130%*
Vitamine B6 1,82 mg 130%*
Vitamine B1 1,43 mg 130%*
Vitamine B2 1,82 mg 130%*
Vitamine B3 20,8 mg 130%*
Vitamine B5 7,8 mg 130%*
Koper 0,4 mg 40%*
*Referentie inname

Ingrediënten : L-cystine, vulstof (cellulose), lactose, maiszetmeel, antiklontermiddel (talk), maltodextrine, antiklontermiddel (siliciumdioxide [nano]), nicotinamide (vitamine B3), keratine (bevat sulfiet), glansmiddelen (hydroxypropyl cellulose, hydroxypropylmethyl cellulose, talk), zinkoxide, antiklontermiddel (magnesiumstearaat), calciumpantothenaat (vitamine B5), bosbesextract (Vaccinium myrtillus L.), kleurstoffen (calcium carbonaat, ijzeroxide), pyridoxine HCl (vitamine B6), riboflavine (vitamine B2), thiamine HCl (Vitamine B1), kopersulfaat, biotine (vitamine B8).

Indicatie

Versterkt en voedt voor haar en nagels stalend van gezondheid

Gegevens
CNK4202537
FabrikantenVemedia Consumer Health
MerkenOenobiol