Lepivits Collagene Marin Pot Caps 90

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Dit product bevat hydrolysaat[1] van collageen uit de zee van type I (Naticol® - natuurlijke bio-actieve bestanddelen). Deze vezelachtige eiwitten die hydroxyproline[2] bevatten, vormen meer dan 80% van het bindweefsel van ons lichaam.

KENMERKEN

- Collageen is vooral betrokken bij de structuur van ons kraakbeen;

- In bot wordt collageen aangemaakt door osteoblasten en vormt het lamellen die het bot zijn weerstand tegen uitrekken geven;

- Type 1 collageen komt voornamelijk voor in huidweefsel.

VOORDELEN VAN DE FORMULE

- NATICOL® gepatenteerde vorm op basis van zeecollageenhydrolysaat;

- Collageenproteïnen die rijk zijn aan hydroxyproline (collageen I-peptiden);

- Natuurlijke galenische vorm (pullulan) en excipiëns (rijstzetmeel).

STUDIES

[1] De inname van een eiwithydrolysaat gaat gepaard met een versnelde verteringsen absorptiesnelheid in vivo in vergelijking met het intacte eiwit. Koopman R, N Crombach, Gijsen AP, Walrand S, J Fauquant, Kies AK, S Lemosquet, Saris WHM, Boirie Y, van Loon LJC (2009) American Journal of Clinical Nutrition 90 (1): 106-115. [2] Dosis-afhankelijke veranderingen in het gehalte aan vrije en peptide vormen van hydroxyproline in menselijk plasma na inname van collageenhydrolysaat. Shigemura Y, Kubomura D, Sato Y, Sato K (2014) Food chemistry 159: 328-332.

Gebruik

3 tot 6 capsules per dag bij de maaltijd (of zoals voorgeschre- ven), met een glas water.

Samenstelling
Ingrediënten :
Zeecollageen (Naticol® - zeecollageenpeptiden); rijstzetmeel; capsule omhulsel: 100% plantaardig pullulan.
Nutritionele analyse 1 gel Aanbevolen inname%
Marine collageen (hydrolysaat) 90% collageen proteïnen inclusief hydroxyproline 250mg -
Indicatie

VOORZORGSMAATREGELEN VOOR GEBRUIK

Allergeen: bevat vis. Als u allergisch bent voor de werkzame stoffen (vis).

AANBEVELINGEN

Dit voedingssupplement is geen vervanging voor een gevarieerde en evenwichtige voeding en een gezonde levensstijl en is geen geneesmiddel. Informeer uw arts en/of apotheker als u gelijktijdig andere geneesmiddelen gebruikt. Buiten bereik van kinderen bewaren. Bewaren bij kamertemperatuur en op een droge plaats. De aanbevolen dagelijkse dosis niet overschrijden.

Gegevens
CNK2997757
FabrikantenLepi Vits Belgium
MerkenLepivits
Breedte53 mm
Lengte52 mm
Diepte99 mm
Hoeveelheid verpakking90