KIDS-MERIPRINE 180 ML

Op bestelling

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Kids-Mériprine DOUBLE ACTION verlicht zowel de droge als productieve hoest en is geschikt voor kinderen vanaf 1 jaar.

Kids-MÉRIPRINE® is zo samengesteld dat het de mucosa (het slijmvlies) in de luchtwegen hydrateert, smeert en beschermt, wat irritatie vermindert. De verzachtende werking verzacht alle soorten hoest, doordat het slijm vloeibaar wordt en het zo makkelijker opgehoest kan worden. Dit is goed voor het herstel van een fysiologisch evenwicht. De honing en fructose in de formulering zorgen niet alleen voor een aangename smaak; ze hebben ook een hydraterende en verzachtende werking. De plantenextracten van weegbree, kaasjeskruid, althaea officinalis en grindelia bevatten epitheel beschermende natuurlijke slijmstoffen en harsen.

  • Vanaf 1 jaar
  • Zonder gluten en bewaarmiddelen
  • Aangename zwarte bes smaak
Gebruik

De aanbevolen dagelijkse inname is tweemaal daags:

  • van 1 t/m 6 jaar, 5 ml;

  • van 7 t/m 12 jaar, 10 ml;

  • ouder dan 12 jaar, 15 ml.

Schudden voor gebruik. Vanwege de hoeveelheid plantextracten kan het product kleine onopgeloste deeltjes bevatten; dit heeft geen effect op de kwaliteit. Gebruik het bijgeleverde maatdopje. De dop goed sluiten na gebruik. Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een of meerdere bestanddelen. In geval van bijwerkingen, stop met gebruik en vraag uw arts om advies. Niet gebruiken als de verpakking geopend of beschadigd is.

Op een koele, droge plaats bewaren uit de buurt van licht en warmtebronnen. Na opening dient het product binnen drie maanden gebruikt te worden. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Samenstelling

Fructose, gezuiverd water, acaciahoning, althaea officinalis droog extract, weegbree droog extract, kaasjeskruid droog extract, grindelia droog extract, zwartebessensap, smaakstof, citroenzuur, xanthaangom.

Indicatie

Siroop voor kinderen.

Voor droge en vastzittende hoest. Vanaf 1 jaar.

Contra indicatie

Niet gebruiken bij overgevoeligheid voor een of meerdere bestanddelen.

Gegevens
CNK3347507
FabrikantenVemedia Consumer Health
MerkenVemedia
Breedte60 mm
Lengte140 mm
Diepte58 mm