Fixomull T Fixatieverband 10cmx10m 1 7221601

Niet op voorraad

Onze Leveringsmethodes:

Afhalen in de apotheek

Dit is een geneesmiddel, geen langdurig gebruik zonder medisch advies, bewaren buiten bereik van kinderen, lees aandachtig de bijsluiter. Vraag raad aan uw arts of apotheker. In geval van bijverschijnselen, neem contact met uw huisarts.

Geneesmiddelen zijn geen gewone producten. Ze kunnen nooit teruggenomen of geruild worden. De wet verbiedt apothekers om ongebruikte geneesmiddelen terug te nemen. In het belang van uw veiligheid worden alle geneesmiddelen die u terugbrengt naar de apotheek gesorteerd bij de vervallen geneesmiddelen.

Beschrijving

Waterdichte, ademende fixatiefilm op rol.

Gebruik
  1. Knip de Fixomull transparent op de gewenste lengte.
  2. Rond de hoeken af met een schaar.
  3. Maak het schutblad los ter hoogte van de insnijding.
  4. Verwijder eerst het gedeelte van het schutblad zonder de rode lijn (begin centraal - ter hoogte van de insnijding - naar de buiten-kant).
  5. Breng het klevende deel van de vrijgemaakte film aan op de gewenste plaats en druk voorzichtig aan. Verwijder geleidelijk het schutblad met de rode boord.
  6. Strijk de film glad met nadruk ter hoogte van de rode lijn.
  7. Verwijder vervolgens het overbijvende schutblad in tegenovergestelde richting (als die van het aanbrengen), hierdoor wordt het applicatieblad automatisch verwijderd.
Gegevens
CNK2245660
FabrikantenEssity Belgium
MerkenFixomull
Breedte81 mm
Lengte107 mm
Diepte76 mm